Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Peugeot 407SW, 2.0HDI 100kW, panorama, kůže, 2sady pneu

o Navštíveno 3490x o
o 11.12.2013, 14:08 | M.a.R.i | Upraveno: 2013-12-11 14:14:39
prodám Peugeot 407SW, 2.0HDI 100kW.
Najeto 178 653km, uvedeno do provozu 4.7.2006. Dovezeno z Rakouska a od 21.6.2010 provozováno v ČR (1majitel v Rakousku a 1majitel v ČR).
Vozidlo v moc pěkném stavu, s minimálními známkami používání. Na vozidle jsou úplně nové zimní pneumatiky Continental (PC 16 000Kč) a je k němu 2.sada letních pneumatik Michelin.
Ve vozidle jsou pár týdnů staré náplně (olej, chladící kapalina, brzdová kapalina, filtry). Na vozidle jsou nové brzdy.

180 fotografií vozidla zde: [ Link ]
případně mohu zaslat odkaz emailem.

Výbava:
6 rychlostních stupňů
ABS, ESP, ASR
panoramatická střecha s elektrickým ovládáním
polokožené sedačky
elektricky ovladatelné přední sedačky
duální digitální klimatizace
17" originální lité disky
autorádio s CD s ovládáním pod volantem
dálkové centrální zamykání
imobilizér
nastavitelný volant
el. ovládání všech oken
el. ovládání zrcátek včetně jejich sklápění
přední mlhovky
palubní počítač
parkovací senzory
posilovač řízení
dešťový senzor stěračů
střešní nosič
tempomat
klimatizovaná přihrádka spolujezdce
loketní opěrka
dělená zadní sedadla
rezervní kolo včetně originálního nářadí
dvojité zadní dveře (otevření zadního okna případně celých dveří)
otáčkoměr
ukazatel teploty oleje v motoru
tónovaná skla
venkovní teploměr
vyhřívaná zrcátka
měření tlaku v pneumatikách
2x klíč

124 900 Kč

foto k příspěvku  od M.a.R.i

o 11.12.2013, 14:13 | M.a.R.i
Jedná se o bývalé auto mého kamaráda, který před 2lety umřel a jeho manželka mě poprosila o prodej.

Na autě samozřejmě bylo uděláno mnohem víc servisu, než je vypsáno nahoře, ale bohužel majitelka absolutně technice nerozumí a neví co se tam dělalo. Vždycky to odvezla cca 3x do roka preventivně na servis a řekla jim ať udělají co je potřeba.

Co vím, tak se minulý rok dělalo něco na přední nápravě za cca 13000Kč, tuhle zimu se kupovali nové pneu. A co jsem na autě objevil, tak jsou tam tuhle zimu nové náplně, na vozidle jsou zánovní brzdy.
Zkusím ještě zajít do servisu, jestli si budou pamatovat co se na autě dělalo, tak bych to sem dodal.

Jinak vozidlo jsem se snažil detailně projít a co jsem zjistil, tak lehounce klepe stabilizační tyčka na levém předním kole (bylo to na zdviži v servisu). Nesvítí jedna parkovačka a světýlko v kurfu a v přihrádce před spolujezdcem.

Jinak auto je bez ďůlku, promáčklin, škrábanců. Jedinej menší důlek je před zadním pravým světlem.

ještě mě napadá, že blbne displej pro rádio (klasika u P407). Na netu je od 2000Kč. A co jsem vysondoval, tak je rozpadlej dálkovej ovladač k autu. Ale ještě jsem ho neměl v ruce, tak pak kdyžtak dám info...
o 14.12.2013, 22:03 | M.a.R.i
prodáno, prosím smazat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.3223 sekund.